Trustpilot

Kurs Kuben - sy din egen burk 28-29/1

  • 1 195 kr
Artikelnummer: kuben

På denna kurs broderar vi i ull på ull med schattersöm och plattsöm. Vi skapar en bild utifrån egen enkel skiss och leker med olika färger och olika kvaliteter

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs broderar vi i och syr/monterar en burk med lock. Material förutom en bordstablett i plast ingår i kursavgiften. Viss vana att sy och brodera är bra.

Kursen hålls lördag 28/1 kl. 10-16 och söndag 29/1 kl. 10-16  i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan, linje 28, till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg från Östra station tar det ca 45 minuter.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola.

Kursen kostar 1195kr och då ingår basmaterial och fika. Vill du ha med dig egen mat så finns det micro och kylskåp . Du behöver en bordstablett i plast eller liknande, som går att klippa i men ändå är stadig. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om deltagandet blir för litet. Då återbetalas hela beloppet. Hos oss är vi friska när vi ses!

Välkomna! 

Dela