Trustpilot
🖤

Workshop Brodera din egen tygkasse

  • 495 kr
Artikelnummer: ws brodera tygkasse

På denna workshop dekorerar vi en färdig tygkasse. Vi använder olika stygn och garnkvaliteter och du har din personliga kasse när du går hem! Vi ses i vår butik

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna workshop dekorerar vi en färdig tygkasse med broderi. Vi använder olika stygn och garnkvaliteter och du har din personliga kasse när du går hem!

Workshopen hålls lördag 26 augusti kl. 12-16 i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (snabbtåget stannar inte här). Parkering finns vid butiken och kostar ca 10kr per timme, det finns även en gratis parkering ca 500 meter från lokalen, vid Österåkers multiarena.

Viss vana att brodera är bra då alla arbetar med eget mönster och stygn med vägledning av Maria. Material som du kan behöva utöver det som ingår är: broderisax, textilpenna och knappnålar.  

.Jag som håller workshopen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och HV-skola. Jag ser fram emot att få guida och inspirera er!

WS kostar 495kr och då ingår material och några olika mönsterförslag. Anmälan görs via Tamme Crafts webbutik och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Dela