Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur
Tamme Craft - banner

Kurser, träffar & event

Kurser online

Jag erbjuder kurser för både privatpersoner och företag . Är ni en jobbgrupp, kompisgäng eller möhippa som vill lära er något om tex yllebroderi, nåltovning, guldbroderi så hör av er! Skicka ett mail till info@tamme.com och berätta vad ni önskar så återkommer jag! Alla kurser hålls live online via Zoom.

Spegelbroderi 20 januari FULLBOKAD - I kursen kommer du att få lära dig hur du syr fast shishaspeglar på olika vis. Ett roligt sätt att förgylla ett större broderi tex.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.

Vi möts online i zoom onsdag 20/1 kl 18-20. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat. 

Kursen kostar 400kr och då ingår basmaterial som skickas till dig innan kursen. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att ditt material hinner komma fram!
Välkomna!

                                                                                                                               Pärlbroderi 23 januari & 3 februari - På denna kurs lär vi oss grunderna i pärlbroderi. Vi syr så långt vi hinner på ett broderi med pärlor, paljetter och strass. Kursen hålls online via Zoom vid två tillfällen lördag 23/1 kl 13-15 och onsdag 3/2 kl 18-20. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat några dagar innan kursstart. 

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft  Camp i Estland.                      


Kursen kostar 750kr och då ingår material. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att ditt material hinner komma fram! 

Välkomna!

Guldbroderi 20 februari & 25 februari - På denna kurs lär vi oss grunderna i guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”. Vi syr med kantiljer, guldtråd, band och pärlor och annat som glittrar och glimmar. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. Guldbroderi är lite "pilligt" och väldigt roligt!


Kursen hålls online via Zoom vid två tillfällen lördag 20/2 kl 15-17 och torsdag 25/2 kl 18-20. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat.
Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.


Kursen kostar 750kr och då ingår material, förutom sybåge, penna att rita ut mönster med och en vass liten sax som också behövs. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!
Välkomna! 


Grundkurs i yllebroderi 7 & 11 mars - I kursen kommer du att få lära dig grunderna hur du broderar på ylle och vilka material du använder. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. 

Kursen hålls online via Zoom vid två tillfällen söndag 7/3 kl 15-17 och torsdag 11/3 kl 18-20. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat. Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.

Kursen kostar 750kr och då ingår material. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Välkomna! 


Broder yta & struktur 13 & 18 mars - På denna kurs lär du dig att brodera olika ytor och strukturer. Vi använder oss tex av olika stygn, kvaliteter på garn, pärlor, tygbitar för att skapa ett med tredimensionellt broderi. Viss vana att sy för hand är bra. Vi börjar och syr så långt vi hinner på en "provlapp" som ni sedan kan montera till en tavla eller använda som del i ett större broderi.


Kursen hålls online via Zoom vid två tillfällen lördag 13/3kl 15-17 och torsdag 18/3 kl 18-20. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat. Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.


Kursen kostar 750kr och då ingår material, förutom sybåge, penna att rita ut mönster med och en  sax. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Välkomna!Bottensöm 16 och 19 maj - Vi broderar bottensöm på ylle och går igenom olika moment och varianter, kursen passar dig som broderat lite tidigare. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. Kursen hålls online via Zoom vid två tillfällen söndag 16/5 kl 15-17 och onsdag 19/5 kl 15-17

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.

Kursen kostar 750kr och då ingår material, förutom sybåge som också behövs. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Välkomna!