Trustpilot
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Unna dig en kreativ resa - Lär dig brodera idag! 


Låt dig fördjupa dig i den fascinerande världen av broderi och ta din kreativitet till nästa nivå! 

Tillsammans med Maria, en passionerad broderilärare med en stor kärlek för att inspirera andra, erbjuder vi roliga och spännande broderikurser både i vår butik i Åkersberga och online via Zoom. Upptäck den möjligheten att utveckla dina broderifärdigheter, oavsett om du är nybörjare eller redan har kunskap om yllebroderi, pärlbroderi eller hur man tar vara på alla småbitar vid sy- & broderiprojekt. 

Bli en del av vår inspirerande och kreativa gemenskap - se våra aktuella kurser HÄRGör dig redo för en oförglömlig broderiupplevelse, oavsett om du väljer att gå en kurs med Maria i Åkersberga eller online via Zoom! Du får ta del av en prestigelös kurs, anpassad efter dina behov och kunskapsnivå. Du kommer att jobba med material av hög kvalitet och uppleva en lärorik, inspirerande och rolig kurs med Maria som pedagog.

Med en kurs i Åkersberga har du tillgång till butikens utbud och får samtidigt njuta av en god fika och många skratt. Vill du istället gå en kurs online via Zoom får du samma kvalitativa kurs, med möjlighet att delta från var som helst i världen. Maria använder sig av kamera under kursen för att säkerställa lättheten att följa med och du har också möjlighet att ställa och besvara frågor direkt under kursen. 

Don't miss out - boka din plats i dag!


Kundens röster: Våra kursdeltagares erfarenheter!