Vill du också lära dig brodera?🌸 


Vi håller roliga och spännande broderikurser både i vår butik i Åkersberga och online via Zoom. De flesta kurser hålls av mig, Maria, det är också jag som driver Tamme Craft. Ibland bjuder vi in någon gästlärare för att erbjuda andra intressanta broderitekniker.

Jag älskar att inspirera och entusiasmera andra till att brodera! Med glimten i ögat törs jag säga att jag är pedagogisk och bra på att lära ut, oavsett om det är yllebroderi, pärlbroderi eller hur du kan ta vara på alla småbitar som alltid blir över vid sy- & broderiprojekt.  


Att gå en kurs med mig i Åkersberga brukar vara väldigt uppskattat! Det är prestigelöst och roligt oavsett om du är nybörjare eller har broderat tidigare, det finns något för alla!

Jag delar med mig av både inspiration, kunskap och skaparglädje. Jag använder mig av kamera för att filma mina händer och visar via projektor så att alla ser tydligt det jag gör! I alla kurserna ingår kvalitativt material och smarrigt fika.

Du sitter dessutom i butiken mitt ibland allt material, bara det är en källa till inspiration!

För dig som föredrar att gå en kurs online lovar jag dig samma sak! Ja, förutom fikat då och utbudet på plats.

Fördelen att gå en kurs via Zoom är att du kan sitta i Norge, Jokkmokk, Göteborg eller Australien och vara med på dessa kurser. Nästan alla som gått en sådan kurs säger att de ser allt jag visar så bra via datorn, ipaden eller telefonen. Vi interagerar med varandra så frågor kan både ställas och besvaras direkt under kursens gång.

Är du nyfiken och vill veta mer? Se våra aktuella kurser HÄR 

Så här tycker våra kunder:

🌸 Elisabeth: Så kul att vara med på din kurs plattsöm /schattersöm som du hade i september. Tydliga instruktioner, tips om hur man kan tänka och göra, men på ett lustfyllt sätt. Många skratt, härlig feedback på det man gjorde. Och jag är så nöjd med min rödhake.

🌸 Lena: ”Härliga inspirerande kurser! Min tredje kurs ger mersmak. Hur skall detta sluta?”

🌸 Annie: ”Deltog i kursen ”Fritt yllebroderi” och har fortfarande inte landat än i all inspiration och nya kunskaper jag fått med mig. Kursen hade ett pedagogiskt och innehållsrikt upplägg och Maria var både tydlig i sitt utlärande och generös med sina kunskaper.

🌸 Carmen: Var på inspirerande kurs om filtbroderi. Blev särskilt imponerad över det pedagogiska upplägget och vilken bra teknisk utrustning ni hade så att man kunde se ordentligt på händerna när de arbetade. Mycket bra ordnat 

🌸 Patricia: Underbar liten butik. Glad o nöjd efter senaste kurs i nåltovning. Visste inte att jag kunde! 

🌸 Annika: Jag är helt såld på nåltovning efter kursen i torsdags. Här hemma skapas det för fullt! Tack Maria för att du ger så mycket inspiration och kunskap! 

🌸 Sonja: Vackert material till händiga. Trevlig gemenskap när man gör något skoj med egna hantverk. Hjärtevärmare i vinterkväll.