Trustpilot
🖤

Kurs "Forma ditt eget uttryck i broderi" med Renée Rudebrant

  • 3 900 kr
Artikelnummer: Formabroderi

Renée Rudebrant, konstnär, formgivare och mästare i konstbroderi tar dig med på en lustfylld resa på hur du kan arbeta med att skapa ditt eget uttryck i broderi

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Renée Rudebrant, konstnär, formgivare och mästare i konstbroderi tar dig med på en lustfylld resa på hur du kan arbeta med att skapa ditt eget uttryck i broderi med enkla stygn som skapar karaktär och känsla. Under kursen går hon igenom hur trådens karaktär ihop med bottenntyget skapar spännande ytor och möjligheter till uttryck inom framförallt abstrakt broderi. Du bör känna till följande stygn: förstygn, efterstygn, flätsöm, boharastygn, öglestygn och stjälkstygn, franska knutar och läggsöm. Under kursdagarna lägger vi mer fokus på hur du kan arbeta med stygnen för att skapa karaktär, ytor och strukturer. Enkla skisser ger dig egna underlag till dina broderialster.

Renée arbetar med textil och är främst känd idag för att förnya broderiet. Med Renées kunskaper och perspektiv på formgivning ger hon broderiet helt nya uttrycksmöjligheter än de former som man vanligtvis förknippar med broderi. Styrkan i Renées konstnärskap är kunskapen om broderiets variationsmöjligheter i kombination med det starka och tydliga grafiska uttrycket.

Alla stygnen finns beskrivna i boken ”Uttryck med nål och tråd” som idag har blivit en klassiker för de som vill brodera mer fritt inom broderi.

Kursen hålls fredag till och med söndag 21-23 oktober kl. 9-16 i Tamme Crafts lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga vid Åkers Runö station. Kursen kostar 3900kr. Du anmäler dig här i webbutiken och din anmälan är bindande. Vid anmälan skickas en materiallista ut på det som behövs.

I huset bredvid finns ett B&B för den som vill sova kvar. Tag med egen lunch, micro och kylskåp finns, fika ingår. Affärer och restauranger finns på kort bilavstånd.


Välkommen!


Dela