Trustpilot
🖤

Kurs fritt Guldbroderi online 20/2 & 3/3

  • 950 kr
Artikelnummer: Kurs fritt guldbroderi 20/2 3/3

På denna kurs lär vi oss grunderna i guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs broderar vi fritt i tekniken guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”. Vi syr med kantiljer, guldtråd, snoddar och pärlor och annat som glittrar och glimmar. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. Guldbroderi är lite "pilligt" och väldigt roligt! Viss vana att sy för hand är bra men inte nödvändigt.

Kursen hålls online via Zoom söndag 20/2 kl. 15.00-17.00 och torsdag 3/3 kl. 19.00-20.00 Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola..

Kursen kostar 950kr och då ingår basmaterial. Det är även bra att ha sybåge, pärlmatta, penna att rita ut mönster med och en vass liten sax som också behövs. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Välkomna! 

Dela