Trustpilot
🖤

Kurs Pärlbroderi online 23/4

  • 895 kr
Artikelnummer: Kurs pärlbroderi online april

Under kursen kommer vi att brodera med pärlor, strass och cabochon. Vi skapar en bild utifrån egen enkel skiss eller färdig bild, abstrakt eller verklig.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Under kursen kommer vi att brodera med pärlor, strass och cabochon. Vi skapar en bild utifrån egen enkel skiss eller färdig bild, abstrakt eller verklig. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Pärlbroderi är inte svårt men lite pilligt. Kan du pärlbroderi kan du också använda det i dina grannlåtsbroderier.

Kursen hålls söndag 23/4 kl. 10-16 online via Zoom, en länk mailas ut i god tid innan kursen. Vi har en paus för lunch vid halvtid ungefär.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola.

Kursen kostar 895kr och då ingår basmaterial som skickas till dig. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Utöver det material som ingår kan ni även behöva pärlmatta, pennaskarp sax som du inte är rädd om. Tag med egen lunch, kyl och micro finns. Fika ingår.

Välkommen!


Dela