Trustpilot
🖤

Kurs Schattersöm & plattsöm i ull 29/10

  • 895 kr
Artikelnummer: Kurs Schattersöm & plattsöm i ull 29/10

På denna kurs broderar vi i ull på ull med schattersöm och plattsöm. Vi skapar en bild utifrån egen enkel skiss och leker med olika färger och olika kvaliteter

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs broderar vi i ull på ull med schattersöm och plattsöm. Vi skapar en bild utifrån egen enkel skiss och leker med olika färger och olika kvaliteter av garn. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Viss vana att sy för hand är bra men inte nödvändigt och du behöver inte kunna rita mer än streckgubbar.

Kursen hålls lördag 29/10 kl. 10-17 i våra nya lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg från Östra station tar det ca 45 minuter.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola.

Kursen kostar 895kr och då ingår basmaterial och fika. Vill du ha med dig egen mat så finns det micro och kylskåp . Du behöver en sybåge, ta med egen eller låna på plats. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om deltagandet blir för litet. Då återbetalas hela beloppet. Hos oss är vi friska när vi ses!

Välkomna! 

Dela