Trustpilot
🖤

Kurs - Skarvsöm online dagtid tisdag 2/3

  • 250 kr
Artikelnummer: Kurs Skarvsöm online

I kursen kommer du att få lära dig hur du syr skarvsöm. Det är en bra teknik att för att få användning av alla ”restbitar” av vadmal eller för att montera ihop

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

I kursen kommer du att få lära dig hur du syr skarvsöm. Det är en bra teknik att för att få användning av alla ”restbitar” av vadmal eller för att montera ihop några mindre bitar till en större.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.

Vi möts online i zoom, en länk till det mötesrum vi ska ses hittar du längst ner på denna sida. Gå gärna in på länken en stund innan så att du har ordning på ljud & bild innan vi startar. Om du använder en iPad eller en Mac kan det var så att du behöver ladda ner zoom-appen. Rekommendationen är att du använder en dator framför telefonen.

Datumet är tisdag 2/3 kl. 13-15.

Material som du behöver är vadmal, lintråd tex knyppeltråd 35/2, tygsax, knappnålar och eventuellt bivax till lintråden. Inget material ingår i kursen. Även en taggsax kan vara kul att använda.

Kursen kostar 250kr. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Material ingår inte i kursen.

Välkomna! 

Dela