Trustpilot
🖤

Kurs Spegelbroderi onsdag 8/5

  • 800 kr
Artikelnummer: Kurs Spegelbroderi 1 maj

I kursen kommer du att få lära dig hur du syr fast shishaspeglar på olika vis. Ett roligt sätt att förgylla eller ha som mittpunkt i ett broderi..

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

I kursen kommer du att få lära dig hur du syr fast shishaspeglar på olika vis. Ett roligt sätt att förgylla eller ha som mittpunkt i ett broderi..

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola.

Kursen hålls onsdag 8 maj kl. 17-21 i vår butik i Åkersberga. Inga förkunskaper behövs, om du är van sy för hand eller brodera är det ett plus men inte nödvändigt.

Kursen hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (snabbtåget stannar inte här). Parkering finns vid butiken och kostar ca 10kr per timme, det finns även en gratis parkering ca 500 meter från lokalen, vid Österåkers multiarena.

Kursen kostar 800kr och då ingår material och fika. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Det finns 8 platser. Välkomna!

Utöver det material som ingår behöver ni sybåge, sax, märkpenna. Tag med om ni har annars kan ni låna på plats.

Dela