Trustpilot
🖤

Kurs Yllebroderi Solgården 13-14/11

  • 950 kr
Artikelnummer: Yllebroderi Solgården

I kursen kommer du att få lära dig grunderna hur du broderar på ylle och vilka material du använder.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Kursen hålls på Solgården i Sanda, Strängnäs, lördag 13/11 kl 10-16 och söndag 14/11 kl 10-15.

I kursen kommer du att få lära dig grunderna hur du broderar på ylle. Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a Västerbergs folkhögskola, Handarbetets Vänner och Mora folkhögskola.

Vi lär oss material, planering av broderi, mönsteröverföring, stygn och applikationer. Vi påbörjar ett broderi som kan blir tex en framsida till en kudde.

Material ingår inte i kursen men det finns färdiga kit (300kr) och även löst material till försäljning på plats, om du har eget så ta gärna med det. Det som behövs är vadmal ca 50x50cm och mindre bitar till applikationer, olika garner som tex redgarn, lingarn, pärlgarn samt nålar, bivax.

Tag med: Sax för papper och tyg, papper & penna för att rita mönster, knappnålar, måttband, transparent plastmapp och en grov vass nål eller liknande för att kunna sticka hål i plastmappen. Gärna även en liten bordslampa samt skarvsladd om ni har och känner att ni behöver.

Kaffe & kaka ingår i priset. Tag med egen lunch, porslin och micro finns på plats.

Bokning sker i webbutiken och är bindande, platsen är bokad så snart betalning erhållits. Kursen ställs in om det blir för få anmälningar.

Viktigt! Du som vill vara med skall vara fullt vaccinerad och frisk!

Adressen är Fornminnesvägen 1 i Sanda, Strängnäs.

Varmt välkomna! 

Dela