Trustpilot
🖤

Vi pärlar oss ett smycke - kurs Pärlbroderi online 23/1 & 30/1

  • 950 kr
Artikelnummer: Kurs pärlbroderi mars

Pärlbroderi lördag 11/3 kl. 10-16 - Under kursen kommer vi att brodera med pärlor, strass och cabochon.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Pärlbroderi tisdag 23/1 och tisdag 30/1 kl. 18-21 - Under kursen kommer vi att brodera med pärlor, strass och cabochon och skapa ett smycke. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Pärlbroderi är inte svårt men lite pilligt. Kan du pärlbroderi kan du också använda det i dina grannlåtsbroderier.

Kursen hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola.

Kursen kostar 895kr och då ingår basmaterial. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Utöver det material som ingår kan ni även behöva pärlmatta, pennaskarp sax som du inte är rädd om. Tag med egen lunch, kyl och micro finns. Fika ingår.

Välkommen!


Dela