Trustpilot
🖤

Workshop - Nytt & vackert 9/10

  • 895 kr
Artikelnummer: Nytt & vackert 9 oktober

"Nytt & vackert" söndag 9/10 kl. 10-16 - Detta är en workshop för dig som gillar färg, tillvaratagande och att skapa textilt.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

"Nytt & vackert" söndag 9/10 kl. 10-16 - Detta är en workshop för dig som gillar färg, tillvaratagande och att skapa textilt. Vi broderar och syr med band, tygbitar, pärlor, knappar och andra vackra detaljer som tilltalar oss. Vi tar tillvara de små udda bitarna och detaljerna och skapar något nytt & vackert. Det Du skapar skall bara vara vackert för Dig! Material ingår i avgiften men tag gärna med eget om du vill det. 

Ws hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter.

Jag som håller denna ws heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola. Jag gillar att skapa i blandade material utifrån lust & dagsform.

WS kostar 895kr och då ingår fika, material & inspiration. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Du behöver en sybåge, ta med egen eller låna på plats. Tag gärna med egen lunch, kyl och micro finns.

Välkommen!

Dela