Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Kurs - Brodera yta & struktur 13 & 18 mars

  • 750 kr
Artikelnummer: kurs yta & struktur mars

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs lär du dig att brodera olika ytor och strukturer. Vi använder oss tex av olika stygn, kvaliteter på garn, pärlor, tygbitar för att skapa ett med tredimensionellt broderi. Viss vana att sy för hand är bra. Vi börjar och syr så långt vi hinner på en "provlapp" som ni sedan kan montera till en tavla eller använda som del i ett större broderi.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och på Craft Camp i Estland.

Vi möts online i zoom, en länk till det mötesrum vi ska ses hittar du längst ner på denna sida. Gå gärna in på länken en stund innan så att du har ordning på ljud & bild innan vi startar. Använd med fördel hörlurar för bättre ljud. Om du använder en iPad eller en Mac kan det var så att du behöver ladda ner zoom-appen. Rekommendationen är att du använder en dator framför telefonen. Datumen är lördag 13/3 kl 15-17 och torsdag 18/3 kl 18-20.  

Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat. Samma länk används vid båda tillfällena.

Utöver det material som ingår kan ni även behöva penna för tyg,  sax och sybåge (sybåge är valfritt)

Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda.  Materialet skickas så snart din anmälan är gjord och betalning kommit oss tillhanda.

Välkomna!Dela