Trustpilot
🖤

Kurs fritt Guldbroderi 4/3

  • 895 kr
Artikelnummer: Kurs fritt Guldbroderi 4/3

På denna kurs lär vi oss grunderna i guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs broderar vi fritt i tekniken guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”. Vi syr med kantiljer, guldtråd, snoddar och pärlor. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Guldbroderi är lite "pilligt" och väldigt roligt! Viss vana att sy för hand är bra men inte nödvändigt.

Kursen hålls lördag 4/3 kl. 10-16 i våra lokaler på Företagsallén 10, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 50 meter från stationen och med tåg från Östra station tar det ca 45 minuter. (snabbtåget stannar inte här)

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola.

Kursen kostar 950kr och då ingår basmaterial och fika. Tag med lunch, micro och kylskåp finns. Det är bra att ha sybåge, pärlmatta, penna att rita ut mönster med och en vass liten sax att klippa kantiljer med. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. 

Välkomna! 


Dela