Trustpilot
🖤

Brodera fritt på ylle - en kurs i grannlåtsbroderi med fria former maj

  • 2 490 kr
Artikelnummer: Brodera fritt på ull maj

Kom och lär dig att brodera fritt på ylle! Vi broderar med garn, applikationer och en massa glittrande grannlåt, bara fantasin sätter gränser! Under tre dagar

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Kom och lär dig att brodera fritt på ylle! Vi broderar med garn, applikationer och en massa glittrande grannlåt, bara fantasin sätter gränser! 

Under tre dagar får du lära dig yllebroderi, från mönsteröverföring, stygn, våtspänning till montering. Du får också kunskap om material & verktyg som är bra för yllebroderi. Du får självklart en massa inspiration av Marias broderier som finns i butiken. Kursen har 8 platser.


Kursen är fredag-söndag 17-19 maj kl 10-16, och hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (ej snabbtåget). Vill du övernatta i närheten finns tex Le Mat, ett B&B i huset intill och Public hotell i Åkersberga C.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag brinner för att locka till och lära ut olika former av broderi. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola. Jag älskar färg, form och att skapa fritt med nål och tråd.

Kursen kostar 2490kr och då ingår ett baspaket med material. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tag med egen lunch, kyl och micro finns. Fika ingår.

Välkommen!

Dela