Kurser, träffar & event

Kurser

Jag erbjuder kurser för både privatpersoner och företag. Är ni en jobbgrupp, kompisgäng eller möhippa som vill lära er något om tex yllebroderi, nåltovning, guldbroderi så hör av er! Skicka ett mail till info@tamme.com och berätta vad ni önskar så återkommer jag av mig med ett förslag.

Kurser för våren 2020 kommer inom kort!

Kurserna hålls i Tamme Crafts butik på Sågvägen 40 i Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med bil eller Roslagsbanan (eller ersättningsbuss) till Runö Station och fem minuters promenad. Om du kommer långväga ifrån finns ett litet och trivsamt Bed & Breakfast vid tågstationen, det heter LeMat och nås på tel 0736990595 eller via www.bergabeds.se

Träffar

Skapande gemenskap tisdag 3/12 kl 18-21 – Tag med ditt egna hantverk som tex broderi, nåltovning, pärlbroderi, virkning, pärlande, stickning, makramé och träffa andra handarbetsglada själar. Alla arbetar självständigt. En plats vid bord och fika ingår i priset på 60kr. Det finns 12 platser. Maila in anmälan till info@tamme.com eller anmäl i evenemanget på Facebook. Välkomna!

Här träffas vi!

Alla träffar är på Sågvägen 40, Åkersberga och butiken är öppen vid alla tillfällen. Om du har önskemål om någon kurs så tveka inte att höra av dig!

Du hittar oss även på Facebook och på Instagram

 

Handla efter kategori

Nyligen inkommet