Trustpilot
🖤

Kurs Guldbroderi online 12/11 & 20/11

  • 995 kr
Artikelnummer: Kurs guldbroderi november 2023

På denna kurs lär vi oss grunderna i guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs lär vi oss grunderna i guldbroderi, den teknik som verkligen tillämpar orden ”more is more”. Vi syr med kantiljer, guldtråd, band och pärlor och annat som glittrar och glimmar. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. Guldbroderi är lite "pilligt" och väldigt roligt!

Kursen hålls online via Zoom söndag 12/11 kl. 12.00-15.00 ca och måndag 20/11 kl. 18-21.00 ca.  Mellan träffarna behöver du brodera hemma för att kunna följa med. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och Handarbetets Vänner skola..

Kursen kostar 995kr och då ingår material, förutom sybåge, penna att rita ut mönster med och en vass liten sax som också behövs. Anmälan görs via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Välkomna! 

Dela