Trustpilot
🖤

Kurs - Pärlbroderi online 1/2-23

  • 695 kr
Artikelnummer: Kurs pärlbroderi online

På denna kurs lär vi oss grunderna i pärlbroderi. Vi syr så långt vi hinner på ett broderi med pärlor, paljetter och strass. Viss vana att sy för hand är br

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna kurs broderar vi abstrakt och lär vi oss grunderna i pärlbroderi. Vi syr så långt vi hinner på ett broderi med pärlor, paljetter och gimp. Mönster hittar du själv på eller får guidning under kursen. Viss vana att sy för hand är bra. Vi träffas online onsdag 1/2-23 kl. 18.00-21.00. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och HV-skola. 

Kursen kostar 695kr och då ingår basmaterial som skickas till dig innan kursen. Anmälan är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Utöver det material som ingår kan ni även behöva pärlmatta, penna, skarp sax som du inte är rädd om och bra belysning. Materialet skickas så snart din betalning kommit oss tillhanda.

Välkommen!


Dela