Trustpilot
🖤

Kurs Yllebroderi "marsma" online

  • 1 195 kr
Artikelnummer: sy marsma online 2023

I kursen lär du dig yllebroderi genom att vi syr oss en förvaring eller en marsma.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

I kursen lär du dig yllebroderi genom att vi syr oss en marsma, en syförvaring med samiskt ursprung.

Vi börjar med att skapa ett mönster som vi för över till vadmalen och sedan broderar,sedan blir det våtsänning, fodring och montering. Med dessa moment kan du sedan sy en större väska eller liknande. Vissa moment måste du göra emellan träffarna utifrån instruktioner du får. Material och mönster ingår i kursavgiften och skickas till dig innan kursstart. Kursen hålls online via Zoom tre måndagskvällar i mars 13/3, 20/3 och 27/3 kl. 18.00-21.00 med en kort paus. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bland annat Västerbergs folkhögskola och HV-skola. 

Kursen kostar 1195kr och då ingår material och mönster. Anmälan görs via Tamme Crafts webbutik och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid så att material hinner komma fram!

Skriv även önskemål av materialkit enligt bilden ovan. Det finns 8 varianter och jag fördelar enligt era önskan så långt det går.

Välkomna! 


Dela