Trustpilot
🖤

Workshop Sy en marsma - 3 tisdagar

  • 1 295 kr
Artikelnummer: marsma september 2023

På denna workshop syr & broderar vi en marsma, en syförvaring med samiskt ursprung. Tekniken är yllebroderi och handsömnad.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna workshop syr & broderar vi en marsma, en syförvaring med samiskt ursprung. Tekniken är yllebroderi och handsömnad. Material ingår i kursavgiften. 

Kursen är 3 tisdagar, 12/9, 19/9 och 26/9 kl 18-21, och hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (ej snabbtåget). 

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag brinner för att locka till och lära ut olika former av broderi. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola. Jag älskar färg, form och att skapa fritt med nål och tråd.

Kursen kostar 1295kr och då ingår ett baspaket med material. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Fika ingår.

Välkomna! Dela