Trustpilot
🖤

Kurs "Din magiska trädgård"

  • 1 495 kr
Artikelnummer: Kurs magisk trädgård

Vår kurs "Din magiska trädgård" där vi jobbar med olika material, strukturer, stygn och tekniker för att skapa en textil trädgård i 3D, att njuta av året om.

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Kom med på vår kurs "Din magiska trädgård" där vi jobbar med olika material, strukturer, stygn och tekniker för att skapa e tredimensionell textil trädgård att njuta av året om. 

Kursen hålls under två dagar,  tisdag 17/10 och onsdag 18/10 kl. 10-16. I priset ingår material och fika. Inga förkunskaper behövs, om du är van sy för hand eller brodera är det ett plus.

Kursen hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (snabbtåget stannar inte här). Parkering finns vid butiken och kostar ca 10kr per timme, det finns även en gratis parkering ca 500 meter från lokalen, vid Österåkers multiarena.

Material som du behöver utöver det som ingår är: tygsax, textilpenna, knappnålar och en sybåge. Detta finns att låna på plats, men ta gärna med det du har.

Fika ingår och har du någon allergi får du gärna meddela mig så att jag kan ta hänsyn till det.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola, Mora folkhögskola och HV-skola. Jag ser fram emot att få guida och inspirera er!

Kursen kostar 1495kr och då ingår basmaterial. Anmälan görs via Tamme Crafts webbutik och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. 


Dela