Trustpilot
🖤

Vi smyckar oss med pärlor - kurs pärlbroderi 4-5 maj

  • 1 495 kr
Artikelnummer: Kurs pärlbroderi maj 2024

Under kursen kommer vi att brodera ett smycke med pärlor, strass och cabochon. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Pärlbroderi är inte svårt men lite

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

Under kursen kommer vi att brodera ett smycke med pärlor, strass och cabochon. Ett basutbud av material ingår i kursavgiften. Pärlbroderi är inte svårt men lite pilligt. Kan du pärlbroderi kan du också använda det i dina grannlåtsbroderier.

Kursen hålls lördag & söndag 4-5 maj kl 10-16 i vår butik i Åkersberga. Inga förkunskaper behövs, om du är van sy för hand eller brodera är det ett plus men inte nödvändigt.

Kursen hålls i våra lokaler på Företagsallén 8, Åkersberga. Hit tar du dig enkelt med Roslagsbanan till Åkers Runö station eller med bil. Butiken ligger 100 meter från stationen och med tåg 28 från Östra station tar det ca 45 minuter (snabbtåget stannar inte här). Parkering finns vid butiken och kostar ca 10kr per timme, det finns även en gratis parkering ca 500 meter från lokalen, vid Österåkers multiarena.

Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bl.a. Västerbergs folkhögskola och Handarbetes Vänner skola.

Kursen kostar 1495kr och då ingår basmaterial och fika. Lunch tar du med själv. Anmälan görs här via webbutiken och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Det finns 8 platser. Utöver det material som ingår kan ni även behöva pärlmatta.

Välkommen!


Dela