Trustpilot
🖤

Fortsättningskurs Fritt yllebroderi online

  • 1 600 kr
Artikelnummer: Fortsfrittylle

I kursen kommer du att få lära dig grannlåtsbroderi som utgår från yllebroderi, och vilka material du använder. Ett basutbud av material ingår i kursavgifte

Tyvärr är produkten slut, men kontakta oss gärna!

På denna onlinekurs får du lära dig att brodera fritt på ylle. Vi utgår från yllebroderi och tar ut svängarna som vi själva önskar!

Vi går igenom mönsteröverföring, olika stygn, materialet, att sy med applikationer, kanta med band, grannlåt och avslutningsvis hur vi monterar detta till en kudde eller väggbonad. Kursen passar även dig som inte gått introduktionskursen men har lite vana av att brodera.

Kursen består av fyra träffar à 3 timmar, online via zoom. Det är fyra söndagar i följd 13/3, 20/3, 27/3 & 3/4, tiden är 14.00-17.00 Mellan träffarna broderar var och en vidare hemma inför nästa steg.

Du kan beställa materialkit anpassat för denna kurs här eller använda eget material. Länk till zoom och kursinfo mailas ut separat. Jag som håller kursen heter Maria Hjalmarson Tamme och jag driver Tamme Craft. Jag är utbildad i broderi på bla Västerbergs folkhögskola och HV-skola.

Kursen kostar 1600kr och då ingår inte material. Anmälan görs via Tamme Crafts webbutik och är bindande. Din plats är bokad när betalningen kommit oss tillhanda. Tänk på att boka i god tid om du även vill beställa vårt materialpaket!

Välkomna! 

Dela